Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

EDEN BIO paradicsompüré 370g

Ár:
1.218 Ft (959 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2020. február 21.
Elérhetőség: Raktáron, kiszállítható
Bio paradicsompüré.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Összetevők: paradicsom* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.


Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energia:          420 kJ / 99 kcal
Zsír:                                    0,6 g
 amiből telített zsírsav:    0,1 g
Szénhidrát:                    16,3 g
  amelyből cukor:           16,3 g
Fehérje:                            4,4 g
Só:                                      0,3 g

Száraz hűvös helyen tartandó! 

Származási ország: Olaszország.

Bio és Gluténmentes Bio és Gluténmentes

Receptek

Paradicsomos-"tejszínes" cukkinis tészta:

Hozzávalók:

-25 dkg gluténmentes metélt tészta / durum tagliatelle 
-3 dl üveges / dobozos paradicsompüré 
-1 dl rizstejszín (növényi főzőtejszín)
-1 ek. finomliszt 
-1 fej vöröshagyma
-1 nagyobb salátacukkini
-kb. 2 tk himalaya só
-kb. 3-4 tk. nyírfacukor
-1 gerezd fokhagyma
-2 - 2 ek. olívaolaj, víz 

Elkészítés:

A tésztát hagyományos módon kifőzzük. A hagymát olaj és ugyanannyi víz keverékén megpároljuk. Eközben a cukkinit megmossuk és lereszeljük. Ezt rátesszük a hagymás alapra, kevés vizet adva hozzá megpároljuk. Majd hozzáadva a paradicsompürét is, ízesítjük sóval, fokhagymával, nyírfacukorral. Összefőzzük. Eközben a tejszínt kikeverjük a liszttel és beleöntjük a paradicsomos mártásba. Összeturmixljuk. .5 perc főzést követően lekapcsoljuk.

TIPP: tálaláskor Violife növényi (olvadós) sajtot reszelünk rá. 


Egy serpenyős villámgyors padlizsános spenótos paradicsomos tészta (vegán):

Hozzávalók 2-3 főre:
– 1 db kisebb padlizsán, 1*1 cm-es kockákra vágva (nem kell meghámozni)
– 1 fej lilahagyma, felszeletelve
– 2-3 gerezd fokhagyma, felaprítva
– 1 nagy marék spenót, vékony csíkokra vágva
– kb. 250 g paradicsomszósz (ez kb. 250-300 ml)
– 100 g Violife Prosociano növényi, parmezán ízű, reszelve
– 1-1 teáskanál szárított bazsalikom és oregánó (akinek van friss, használja azt)
– 1-2 evőkanál olívaolaj
, bors
– kb. 600 ml víz

Elkészítés:

Tegyük a serpenyőbe az összes hozzávalót, öntsük fel a vízzel és jól keverjük össze. Tegyük fel a gáztűzhelyre és közepes láng felett, időnként megkeverve, főzzük meg kb. 12 perc alatt.
Ha nagyon besűrűsödött, akkor adjunk hozzá még egy kevés paradicsomszószt vagy vizet, igazítsuk az ízeket, keverjük át és már tálalhatjuk is!

 

Hasonló termékek

Raktáron, kiszállítható
1.144 Ft
Raktáron, kiszállítható
424 Ft
Raktáron, kiszállítható
424 Ft
Termék címkék: bio, eden, paradicsompure