Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mézgás éger rügycsepp 10ml

Ár:
6.989 Ft (5.503 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2021. június 23.
Elérhetőség: Raktáron, kiszállítható

A Mézgás éger rügy (Alnus Glutinosa (L.) Gaertn.) vizes -alkoholos-glicerines macerátuma.

A dr.Jakab Tibor belgyógyász szakorvos és természetgyógyász által ajánlott Feketeribizli rügy csepp online csak nálunk rendelhető meg.

" A MÉZGÁS ÉGER RÜGYCSEPP fejfájás, sőt akár migrén esetén érdemes használni. Koncentráció-, figyelem- és memóriazavarok, öregkori emlékezetkihagyások, agyi keringési zavarok esetén ajánlom." -dr. Jakab Tibor. 

A doktor úr maga készítette ezt a terméket, a vonatkozó jogszabályok és előírások betartásával.

Leírás és Paraméterek

Összetevők: víz, alkohol és glicerin hármas oldata (forrásvíz, növényi glicerin, gyümölcsből készült alkohol 40 % vol.), friss mézgás éger rügy (Alnus glutinosa (L.) Gaertn.): 5%.
 

Adagolás: 3-5 csepp (életkortól függően), kétszer-háromszor naponta, nyelv alá cseppentve, 15 perccel étkezés előtt. A Fitomirna Rügycseppet a jó felszívódás érdekében tartsa pár percig a száj nyálkahártyáján. A napi maximális adag 15 csepp, azaz 757 mg, mely 280 mg csipke rügy kivonatot tartalmaz.

Felnőttek és 14 év feletti korban: 5 csepp háromszor naponta, nyelv alá cseppentve, 15 perccel étkezés előtt

3 és 7 év közötti gyermekek: 3-4 csepp háromszor naponta, nyelv alá cseppentve, 15 perccel étkezés előtt

3 évesnél kisebb gyermekek: gemmoterápiában jártas orvos, gyógyszerész, vagy egészségügyi diplomával rendelkező szakember ajánlása szerint.

A kívánt hatás elérése érdekében ajánlott, hogy a Fitomirna Rügycsep­pet legalább 3 hétig, fogyassza. A kúrát egy hó­nap szünet után meg lehet ismételni.

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 °C között), közvetlen napfénytől védve, mobiltelefontól távol, lezárt üvegben. Használat előtt felrázandó.

A termék jellemzői:

A Fitomirna MÉZGÁS ÉGER RÜGYCSEPP folyékony étrend-kiegészítő termék, amit a Mézgás éger friss rügyeinek, a vízből, glicerinből és alko­holból álló, hármas oldatban való macerálása, áztatása révén nyerünk. A rügyeket kézzel, nagy fi­gyelemmel, a növény iránti tisztelettel, még a rügyek kibomlása előtt, napsütésben, természetes tiszta környezetükben szedjük. A mézgás éger rügyek leszedésük után nagyon gyorsan, friss és ép állapotban kerülnek a vizes-alkoholos-glicerines oldatba. Ez szavatolja, hogy a fiatal növényi részekben található nemes, növényi aktív hatóanyagok (aminosavak, növényi hormonok, ásványi sók stb.) tulajdonságait minél inkább megőrizzük. Ez a Fitomirna RÜGYCSEPP így tartalmazza a mézgás éger rügyek szerves, szervetlen és enzimatikus növényi aktív hatóanyagait, amelyek hatásosan és szi­nergikusan működnek.

Figyelmeztetések:  Ellenjavallt az alkalmazása alkoholbetegeknél! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja!

Származási ország: EU

Termékinformáció

Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek! Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan! A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg! Ha bármilyen kérdésük adódna ezzel  kapcsolatban, úgy kérjük vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@biorganik.hu e-mail címen vagy a +36 1 210 9114  telefonszámon.

Hasonló termékek

Raktáron, kiszállítható
6.989 Ft
Raktáron, kiszállítható
6.989 Ft
Raktáron, kiszállítható
6.989 Ft
Raktáron, kiszállítható
6.990 Ft
Termék címkék: éger, fitomirna, mézgás, rügy, rügycsepp